2021.

Programok - Lehetőségek

Ayurvéda - asztrológia - pozitív pszichológia képzés

images.jpg
20161018_183044x.jpg

2021. májusban online majd a lehetőségek függvényében személyes találkozásokkal 13 alkalmas képzés indul. Tematika:
- az Ayurvéda Élettan - Asztrológia - Hippokratszi személyiségfelosztás - pozitív pszichológia közös alapjai, kiindulási azonosságai, átjárási, összekapcsolási lehetőségei.

- a 12 archetípus mély megismerése, különös tekintettel sorsfeladataik, erősségeik, adottságaik szempontjából.

- Ayurvéda Élettan alapok, ízgyógyászat, növénytan

- A Hippokratészi személyiségtípusok és az Ayurvéda típusok - archetípusok azonosságai, kapcsolata. Harmónikus megéléseinek hétköznapi módjai.

Az alkalmak szombaton egész napos elfoglaltságot jelentenek, melyet amíg online formában tartjuk, addig fél naposak az oktatás sajátosságai miatt. A fél napos program ára 5.000 Ft / alkalom, az egész napos foglalkozásoké 10.000 Ft (jegyzetek, kávé,tea, üdítő stb. )

Jelentkezés: dr. Mátyók Györgyi +36-30-488-7332 vagy szentendrestudio@gmail.com

Relaxáció tibeti hangtálakkal          Fekete Veronikával

20190104_100116-1.jpg

Relaxáció testnek és léleknek. Vannak olyan relaxációs alkalmak, mikor Dr. Joe Dispenza által népszerűsített meditációit építem be a vezetett meditációs részbe. Erről szeretnék veletek pár gondolatot megosztani. dr. J. Andrew Armour 19991-ben rávilágított arra, hogy a szívnek saját elméje van. A szív saját idegrendszere az agytól teljesen függetlenül működik. Ennek nyomán egy egészen új tudományterület, a neurokardiológia jött létre. A szív és az agy között leszálló és felszálló idegpályák biztosítják a kapcsolatot. Az idegrostok 90%-ka a szívből az agy felé „mutat”(afferens), ami azt jelenti, hogy a szív szüntelenül jeleket, információkat küld az agynak. (nervus vagus, talamusz, homloklebeny, végül az amigdala felé, ami az érzelmi memóriát rögzíti) Ha emelkedett érzéseket aktiválsz a szívedben, az hatással van az agy túlélőközpontjaira, így kevésbé „stresszeled” magad. Sokszor tanácsolják embereknek, akik félnek, szoronganak, negatív gondolataik vannak, sikertelennek élik meg életük valamelyik területét, hogy gondolkodjanak pozitívan vagy mondogassák maguknak, hogy sikeres, boldog, gazdag, stb. vagyok, de valamiért nem működik ez a módszer az életükben. (másokéban működhet) Vajon miért működik az egyik embernél, a másiknál pedig nem. Erre az egyik magyarázatot Dispenza adja meg. Hiába próbáljuk az ellenkezőjét gondolni magunkról, nem alakul ki mélyreható változás az életünkben, ha a gondolataink nincsenek összhangban a test érzelmi állapotával. Ha a gondolathoz nem társul vele egy színtű érzés, akkor nem jut el a „test egészébe”. Az érzés energiája tudja elindítani az autonóm idegrendszert új irányba. (Itt most ne menjünk bele a hazugság kérdéskörébe, természetesen ne csapjuk be magunkat, ne hazudjunk magunknak, de ennek tisztázása egy másik gondolatmenetet kíván.) Összefoglalva, ha egy világosan megfogalmazott szándékot társítasz egy emelkedett érzelemmel, akkor a szív és elme összhangja kihat a test kémiájára, energiájára, így beindul benned, akár sejtmemória szinten is a pozitív változás. Mindezeket HRV monitor segítségével nyomon lehet követni a vezetett meditációk alatt. (felhasznált irodalom: Dr. Joe Dispenza, Válj természetfelettivé!) Sok szeretettel várlak szerdánként, Szentendrén a Frangipáni Stúdióba a vezetett hangtálas relaxációimra. Jelentkezni a jelenlet22@gmail.com címen vagy a jelenlét fb oldalán tudsz. Fekete Veronika

Ez a Te helyed!

Studiónk helyet és teret kínál számodra is. Valósítsd meg akár csoportos akár egyéni programjaidat nálunk.

Szentendre óvárosában jól megközelíthető helyen, pár percre a Korzótól vagy a 11-es úttól könnyedén megtalálsz bennünket. ​

 

 

 

.