2018.

Programok - Lehetőségek

Hangfürdő - relaxáció Fekete Veronikával

February 27, 2020

 

Számos kutatás igazolja, hogy a relaxáció jelentős, jótékony változásokat hoz létre a szervezetben mentális és fizikai testet érintő betegségeiben. A relaxációs technikát az orvostudomány is alkalmazza pszichoszomatikus és szomatikus esetekben egyaránt. Ennek tudományos magyarázata, hogy relaxáció közben olyan hormonok és kémiai anyagok szabadulnak fel a testben (dopamin, melatonin, oxitocin, szerotonin), melyek jótékony irányba változtatják meg az egész test kémiáját.

 

A hangtálas terápiának igen komoly egészségvédő hatása is van. A lelki egészség állapota kihat az immunrendszerünkre, ami fizikai állapotunkra is kedvezően hat. Sok esetben öngyógyító folyamatok is beindulnak! A terapeuta tudatosan alkalmazott hangokkal, ritmusokkal dolgozik a testi, lelki egészség megőrzése vagy helyreállításának segítése céljából.

Egy csodálatos hangfürdő után növekszik az életkedvünk, életenergiánk. Jobban fogjuk bírni a stresszhelyzeteket. Pihentetőbb lesz alvásunk. Lelkünk láthatatlan és látható sebei elkezdenek begyógyulni.

A hangtálas relaxációban a relaxáció és a hangfürdő hatásait ötvözzük.

Éld át te is ezt az élményt!

Időpontok: október 11. péntek 19 h

            

Helyszín: Szentendre, Frangipáni Stúdió, Bartók Béla u. 5/b      

Bejelentkezés szükséges: vfekete70@gmail.com

Várunk szeretettel!

Részvételi díj: 2.000 ft

Miként szolgálják adottságaink sorsfeladataink beteljesítését? Mi segít sorseseményeink megértésében? Nyitott képzés

March 27, 2020

 

Képzés indul havi egy alkalommal. Első alkalommal egész nap szombaton, majd ezt követően fél nap pénteken délután vagy szombaton délután.

 

Kozmikus szint, a 12 archetípus, az ÉN-fejlődés útját kijelölő személyiség analógiák. Fontos szempont az állatövi jegyek lehetséges fejlődési  szintjeinek megismerése, s annak megértése, hogy miként kapcsolódnak mindezek a személy életfeladatához, s a generációs sorsfeladatokhoz. A megismerés mélységét egyéni képleteink tudatosításával alapozzuk meg. Gondoltad volna, hogy az archetípusaink mindegyike reprezentálódik a híres „Utolsó Vacsora” festményén?

 

 

 

Mire nyílik lehetőség?

 

 

 

  • élet és sorsfeladatok feltárására az arhetípusok szintjén

  • a személyiség meghatározó szimbólumainak felismerése, tudatos irányítása és erre épülő magasabb szintű útmegválasztó képesség formálása

 

Belépő: 1500 Ft, előzetes bejelentkezés szükséges.

 

Jelentkezni a következő elérhetőségeken tudsz:

 

gyorgyi.matyok@gmail.com
 

Please reload

Ez a Te helyed!

Studiónk helyet és teret kínál számodra is. Valósítsd meg akár csoportos akár egyéni programjaidat nálunk.

Szentendre óvárosában jól megközelíthető helyen, pár percre a Korzótól vagy a 11-es úttól könnyedén megtalálsz bennünket. ​

 

 

 

.

2000 Szentendre

Bartók B. 5. b.

Írj nekünk!

Tel: +36-30-488-7332

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 by dr. Mátyók Györgyi, Proudly created with Wix.com

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now