Az alkotás öröme
Art & Design

About

Imádok ékszereimhez illő kiegészítőket tervezni, készíteni, készíttetni. Lehetnek ezek éppúgy selyemsálak, mint blúzok vagy épp könnyed nyári ruhák. A textil tervezés nagy kedvencem, s mindazt a természeti formavilágot szeretem megidézni, amelyek az ékszereim ihletői is. Egyik kedvencem a Jungle Joy kollekció, amelynek már egynemű garnitúra eleme is elérhető.   

 

Ennél jobban már csak az alkotás flow élményt megosztani szeretem. Ezt a küldetést szolgálják Tűzzománc Alkotóműhelyem workshopjai, ahol teljesen kezdő szintről a nap végére mindenki eljut oda, hogy saját tűzzománc alkotásával térhet haza.

alkotóműhely.jpg
alkotóműhely.jpg

Alkotóműhely

 

Áramlás .... elmélyülés .... megszületés a formavilág által .... érezd át Te is ezeket a nagyszerű impulzusokat Tűzzománc Alkotóműhelyünk Nyilt Napjain. Az alkotás öröme mindenkié! Számomra a művészet az: "Amikor a lélek az anyagban testet ölt". Várlak szeretettel workshopjaimon.

Textil tervezés

Szeretném, ha a trópusok buja természete, vidámsága, kiarámló energiája járná át érzeteidet, amikor textiliáimat viseled.

tropusiparna16_edited.png