top of page

Inspiráló életutak
Találkozó sorozat fiataloknak

huba.jpg

A piócáktól a békákig :-)

Vendégünk volt dr. Pap Huba holisztikus antropozófus fogorvos. Megismerték a fiatalok afrikai kalandos utazásának fotó élményeit éppúgy mint izgalmas életútját, mely által ma Budapest egyik elismert budapesti fogorvosává válhatott.

montázs2_edited.jpg

Repülés élmény .. Imreh Lajos kapitánynál

A Heliforce hangárjában jártunk, ahol Imreh Lajos kapitány és évfolyamtárs pilótái találkozóján beszélgethettek a fiatalok a szakma nagyjaival. Majd a nap csodája volt, hogy kis gépekkel fel is szállhattak. Óriási élmény volt. Köszönjük!

feller_adri.jpg

Illóolajok, természeti növények, aromák
Feller Adrienne aromaterápiás szalonjában

Hiszitek vagy sem, nemcsak a lányok, de a fiúk is sok izgalmas történetet ismerhettek meg az eszenciák készítéséről, kipróbálhattak, tesztelhettek impulzív illóolajokat, megismerhették és át is érezhették hatásukat. Csodálatos szalon, impulzív személyiség.

150906_vorosgyozo.jpg

dr. Vörös Győző ókorkutató volt vendégünk

A Ferenczy Múzeum átriumos terében tölthettünk el egy kellemes, tanulságos estét Győzővel, aki a világ egyik legfiatalabb ókorkutató régésze. Útja izgalmas egyiptomi ásatásokkal indult s most a Machaerus projekten dolgozik. 

Sok izgalmas, tanulságos találkozást szerveztünk fiatalok számára, szeretnénk megkönnyíteni számukra a pályaválasztást. Ehhez szerintünk a legjobb út inspiráló életutak élő megismerése.
A fentieken túl voltunk erdőjáráson erdész barátunk kíséretével, megismerhettük egy Keresztény lelkész életútját,  de nem maradhatott ki élményeink közül a Nagy Ausztrál Korallzátony megismerése sem egy kedves tengerbiológus hölgy segítségével, s elmélyült beszélgetésben volt részünk egy hivatásában is csodás fejlesztő pedagógussal. Egy hetes hasonló programot szerveztünk a Regionális Waldorf Gimnáziumban is.
Keress minket ha hasonló programot szeretnél. 

bottom of page